Engebretsvei 5 - 0275 Oslo

 

Om oss

blog4
 

OM OSS

WSP Engineering er, ved hjelp av 140 dyktige og dedikerte medarbeidere, et av Norges ledende miljøer innen komplett byggeteknisk prosjektering og rådgivning. Vi er et spesialisert rådgivende ingeniørselskap som gjennom godt samarbeid med andre også leverer totalløsninger.

Våre spesialfelt er komplett byggeteknisk prosjektering innen prefabrikkert og plassbygd stål og betong, kulturminnerådgivning, brannsikkerhet, bygningsfysikk, miljø og prosjektadministrasjon.

WSP Engineering har kapasitet, erfaring og kompetanse til å dekke hele byggeprosessen fra tidligfase (prosjektutvikling), til prosjektering og oppfølging i byggeperioden inkludert komplett FDV og sluttoppgjør for byggherren. Vår erfaring omfatter både nybygg, ombygging og rehabilitering, samt uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.

WSP Engineering er miljøsertifisert iht. ISO 14001.

I januar 2012, fusjonerte A.L. Høyer AS og Finseth Rådgivende Ingeniører AS og skapte Høyer Finseth AS.  Begge selskaper tok med seg lange og stolte tradisjoner innen byggeteknikk. I desember 2016 ble Høyer Finseth en del av WSP- merkevaren og byttet derfor navn til WSP Engineering i mai 2017.