Engebretsvei 5 - 0275 Oslo

 

Nyheter

WSP fornyer merkevaren sin og Høyer Finseth bytter navn!

WSP fornyer merkevaren sin og Høyer Finseth bytter navn!

WSP lanserer i dag sin nye visuelle profil, som representerer selskapets sterke og fremadrettede identitet. Samtidig bytter Høyer Finseth navn til WSP Engineering AS og blir for fullt en del av WSP-merkevaren.

- WSP har på verdensbasis hatt en formidabel vekst i løpet av de siste fem årene. Hele 85 selskaper har sluttet seg til selskapet, og det påvirker identiteten vår. Vi kan gjøre mer og tilby mer enn vi kunne for fem år siden, forklarer administrerende direktør i WSP Norge Knut Jonny Johansen om bakgrunnen for den globale omprofileringen.

Denne utviklingen gjenspeiles også i Norge, hvor WSP har opplevd en solid vekst de siste årene. Oppkjøpet av Høyer Finseth i desember i fjor styrket selskapet innen byggprosjektering og spesialistrådgivning. 

- Med WSP Engineering AS på laget kan WSP tilby prosjektering i tillegg til profesjonell prosjektledelse og tilhørende rådgivning. Fornyelsen av WSP-merkevaren er helt i tråd med vår utvikling her i Norge og gir derfor god mening, sier Johansen.

For parallelt med at WSP fornyer merkevaren sin, bytter Høyer Finseth navn til WSP Engineering AS. 

- Vi synes det nye grafiske uttrykket er moderne og fremtidsrettet. Det gjenspeiler WSP-merkevaren godt, både på selskapsnivå og medarbeidernivå. I møte med kunder er vi ydmyke, men modige, og vi er opptatt av å se muligheter og skape verdier for kundene våre og i prosjektene vi jobber med, sier Knut Reed, administrerende direktør i WSP Engineering AS, som fortsetter som eget aksjeselskap. 

-Vi har god kontakt med kundene og samarbeidspartnerne våre, som er blitt orientert om navnebyttet. Vi er fortsatt det samme selskapet, men kommer nå til å profilere oss med et nytt navn og en ny visuell profil, avslutter Reed.

Fra og med 1. mai i år ser ledelsen i WSP Norge slik ut: Knut Jonny Johansen er administrerende direktør, Per Christian Randgaard er direktør for forretningsområdet prosjektledelse og tilhørende rådgivningstjenester, og Knut Reed er administrerende direktør i WSP Engineering AS.

Om WSP i Norge: 

       - WSP tilbyr prosjektledelse, byggprosjektering, byggeledelse og strategisk rådgivning
       - WSP leverer tjenester innen en rekke bransjer som bygg og eiendom, transport og infrastruktur, industri og energi
       - Nesten 400 ansatte i Norge (130 i WSP Engineering og 264 i WSP Prosjektledelse), fordelt på kontorer over hele landet 
       - 36 000 ansatte på verdensbasis, fordelt på 500 kontorer i 40 land

For mer informasjon, kontakt:

  • Knut Jonny Johansen, administrerende direktør, WSP Norge, tlf 911 64 549
  • Ingvild Dahle Kvamstad, kommunikasjonsansvarlig, WSP Norge, tlf 45851863
  • Jasna Erichsen, avdelingsleder marked, WSP Engineering, tlf 40 24 66 84

-      

-